SkusTo

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Catrice - Infinite Shine lesk na pery

070 Very Very Raspberry ŽIARIVÉ PERY AKO DIAMANT Ďalšia generácia CATRICE leskov na pery pre intenzívny lesk a žiarivé odtiene. Vďaka hydratačnému zloženiu lesk na pery Infinite Shine garantuje nádherne ošetrené pery bez nepríjemného pocitu lepenia. V ponuke bohatý výber z 13 odtieňov, od jemných až po dramatické.
K tomuto lesku na pery som sa dostala náhodne, včera som sa motkala po Dm-ke a viac ako značka ma zaujala cena, ktorá bola iba 1,3O €. Za takú sumu som ho musela mať aj keby ho použijem iba raz. Mimochodom cena bola nízka asi iba kvôli rušeniu pultu, tak ak sa ho rozhodnete vyskúšať aj vy, nebuďte prekvapený cenou okolo 3 - 3,50 €. Vybrala som si odtieň Very Very Raspberry, ktorý na môj vkus vyzerá až príliš ružovo. Na perách je príjemný,krémový ale nelepivý. Farba nebola výrazná, tak by som sa nabudúce možno pustila aj do výraznejšieho odtieňa. Jediné čo ma trochu sklamalo bola vôňa a chuť. Nemá ju žiadnu.

Ústa | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014